quinta-feira, 7 de junho de 2012

Linkin Park a concertat pentru prima dată în România

”Runaway", "A Place for My Head", "Waiting for the End" şi "Breaking the Habit" s–au auzit, seara trecută, pe scena de la Romexpo, unde 15 mii de oameni au cântat la unison cu Linkin Park. A fost primul concert în România al trupei, iar fanii spun că nu au plecat dezamăgiţi.

Membrii trupei Linkin Park nu s-au lăsat aşteptaţi. Au urcat pe scena amenajată la Romexpo în jurul orei 20 şi 30 de minute. Aproximativ 90 de minute au cântat fără întrerupere, spre deliciul spectatorilor care le-au fredonat melodiile. A fost primul concert susţinut în  România, dar  şi  în  Balcani.

Deşi norii au dat unele târcoale, vremea a fost de partea celor peste 15 mii de fani infocaţi. Oamenii au venit din toate colţurile ţării, dar şi din Bulgaria şi Ungaria pentru a-i asculta pe cei de la Linkin Park. 

Spectatorii au uitat de oboseală şi au cântat piese precum „Runaway", "Waiting for the End" sau "Breaking the Habit". Aplauzele şi strigătele de bucurie au însoţit toate melodiile, chiar dacă unele  sunt mai puţin cunoscute. Concertul Linkin Park face parte din turneul de promovare a  noului album "Living Things" care va fi  lansat în această vară. Muzica a fost însoţită de proiecţii color şi alb-negru, jocuri de lumini, iar de clapele lui Mike Shinoda a stat tot timpul agăţat un steag al României. Trupa americană Linkin Park a vândut peste 45 de milioane de albume în întreaga lume şi a câştigat două premii Grammy, plus numeroase alte trofee ale industriei muzicale.

Nenhum comentário:

Postar um comentário

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...